MODERNÍ TECHNOLOGIE V POWERBANKÁCH GND

Nezůstávejte bez energie ani na cestách

Ruku v ruce s technologickým vývojem roste i energetická náročnost mobilních zařízení. Jedná se o určitou daň za možnost neustálého a rychlého připojení mobilního telefonu na internet, zvyšující se hardwarovou náročnost aplikací, případně větší výkony a kapacity přenosných reproduktorů nebo kvalitu outdoorových kamer.

 

Abychom mohli všechny výhody dnešních technologických vychytávek naplno využívat jak doma, tak i na cestách, neobejdeme se již bez dostačené zásoby elektrické energie. Není však nutně potřeba několikrát denně vyhledávat elektrickou zásuvku, mít neustále u sebe nabíječku nebo řešit adaptéry pro zásuvky v cizích zemí. Již několik let jsme od výše zmíněného ušetřeni díky powerbankám.

Tento trend ctí i značka GND. Proto v jejím portfoliu najdete hned čtyři, prémiové modely powerbank pro přenosná zařízení.

Společným jmenovatelem pro powerbanky GND je velká kapacita, která díky moderní technologii, nejde na úkor kompaktních rozměrů a příjemné hmotnosti. Většina dnešních zařízení se liší typem nabíjecích konektorů. Mezi nejpoužívanější bezesporu patří konektory microUSB, USB-C a Lightning. Proto je u powerbank GND již samozřejmostí možnost nabíjení minimálně dvěma typy konektorů, zatímco dříve bylo standardem poskytovat možnost nabíjení powerbanky převážně microUSB konektorem. Dnes tak odpadá nutnost mít u sebe více druhů nabíjecích kabelů, pokud se konektor mobilního telefonu právě neshodoval se vstupním konektorem nabíječky.

Další, dnes populární, vlastností přenosných zařízení je podpora bezdrátového nabíjení. I na tuto vlastnost powerbanky GND myslí. Model GND PB10003W disponuje nabíjecí cívkou s podporu bezdrátového nabíjení o výkonu 5W. Vedle „klasického“ použití, tak lze nabíjet touto powerbankou i bezdrátově.

Dopřejte svému mobilnímu zařízení prémiovou kvalitu a moderní technologie. Zvolte značku GND - specialistu na příslušenství.

Čtení teď

MODERNÍ TECHNOLOGIE V POWERBANKÁCH GND